Xiaomi Salcomp garanti belgesi

2 gün önce amazondan redmi note 10s aldım. satıcısı amazondu o yüzden güvenmiştim. telefon bugün elime ulaştı telefonu açtım kurulum vs yaptım telefonu 1 gün kullandım. sonra birşey farkettim. garanti belgesi salcomp isimli anonim şirketi diyor. normalde xiaomi türkiye garantisi evofone, genpaymış. salcomp garantisi sorun yaşatırmı ne yapmam lazım ?

hikmets41

Astsubay
Telefonun garantisiz olması konusunda bir şüpheniz olmasın. Cihazınız garantili fakat salcomp garanti servisi pek memnun eden bir servis değil. Garanti ile ilgili bir sorun olduğunuzda cihazınızda bir sorun olup garantiye gönderdiğiniz zaman biraz uğraştıran bi servis. Genpa,evofone,kvk gibi garanti servislerinden biri olsa çok daha iyi olurdu.
Eğer evofone ve genpa garantili satılan cihazdan daha ucuz bir şekilde aldıysanız dert etmeyin kullanın, ama genpa ve evofone garantili satılan cihazlarla aynı ücretten aldıysanız biraz üzülebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla salcomp garantili cihazlar satıcıya genpa ve evofone garantili olan cihazlardan büyük bir rakamda daha ucuza geliyor diye biliyorum.

KayraBey

Tuğgeneral
Şimdi şöyle bir durum var. Salcomp adı verilen şirket Xiaomi'nin alt firması ve Türkiye fabrikasının da işletmecisi. Garanti veren o değil Xiaomi Türkiye. Salcomp bir isim. Elinizde fatura varsa; Xiaomi Türkiye garantili olarak da bu ürünü aldıysanız garantisi merdiven altı servisleri değil Xiaomi Türkiye'dir
Bilgi için teşekkürler.

Şimdi şöyle bir durum var. Salcomp adı verilen şirket Xiaomi'nin alt firması ve Türkiye fabrikasının da işletmecisi. Garanti veren o değil Xiaomi Türkiye. Salcomp bir isim. Elinizde fatura varsa; Xiaomi Türkiye garantili olarak da bu ürünü aldıysanız garantisi merdiven altı servisleri değil Xiaomi Türkiye'dir
teşekkür ederim

merhaba arkadaslar redmi 9 t aldim 10 ay evvel guncelleme sonrasi tel kapandi acilmiyor garanti salcop garanti ben bu telefonu nereye gondermem gerekiyor ve nasil . yardim edebilirseniz sevinirim saygilar