Xiaomi Redmi 9T kullanıcı deneyimi

Cihazı henüz 3 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum pilinden ve stereo hoparlöründen. Uygun fiyatlı güzel cihaz. İşlemci bir tık iyi olsa iyi olurmuş ama o şekilde de fiyatı etkilenirdi. Benim için yeterli. Günlük kullanıcılara ve performans düşkünü olmayan insanlara gayet yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

Batarya 2 günü çıkarır mı?
Düşünmekte olduğum cihazlar arasında
Cihazı batarya konusunda çok beğeniyorum. Fakat bu sizin cihazı ne sıklıkla kullandığınıza bağlı. Atıyorum kuryesinizdir navigasyon uygulamalarını gün içinde sık kullanıyorsunuzdur. O zaman 1,5 gün falan gider size.

Normal bir kullanıcıya rahatlıkla 2 gün eşlik eder.

KayraBey

Tuğgeneral
Evet bataryası beni çok iyi idare ediyor. Ben oyun oynadığım halde rahat rahat 1 günü aşkın performans alıyorum.
Benim arkadaşım biraz yaşlı. 50sinde falan. Önceki telefonu GM4 idi. Bıkmıştı bataryasından. Sordu bana şu fiyata ne alabilirim. Dedim al sen bunu bana dua edersin. Özellikle pili seni memnun bırakacak...

Cihazı henüz 3 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum pilinden ve stereo hoparlöründen. Uygun fiyatlı güzel cihaz. İşlemci bir tık iyi olsa iyi olurmuş ama o şekilde de fiyatı etkilenirdi. Benim için yeterli. Günlük kullanıcılara ve performans düşkünü olmayan insanlara gayet yeterli gelecektir diye düşünüyorum.
Stereo hoparlör ses seviyesi nasıl? Sesi gürmü? Yoksa standart mı?

Stereo hoparlör ses seviyesi nasıl? Sesi gürmü? Yoksa standart mı?
Stereo hoparlörün sesi gür ve bence fiyatının en iyisi. Bu fiyatta böyle bir stereo hoparlör şaşırtıyor. Zaten Volkan Manav abimizin bu telefon için Z raporu videosunda ses seviyesini kalitesini belirtmek için çektiği bir kısım var. Oradan da bakabilirsiniz.