mi10t ile aynı özellikler... yalnızca ekran büyümüş diyebilirimİnceleme fırsatım özellik açısından olmadı fakat mağazada kendim incelediğimde bir alasık gelmedi değil yani.. Çok fazla talep var, teknik özelliklerini bilmeden yorum yapmak istemem. Ama görünüş olarak çok büyük bir albenisi var.
tablet hakkında görüşleriniz nelerdir ?
sizce 3.5k- 4k lık fiyat bandında durmayı hak ediyor mu ?
Senin üstüne araştırmaya girdim birçok video ve kullanıcı testi izleyip inceledim. Gözün kapalı alabilirsin, cihaz çok iyi ve geliştirmeye açık. Bir s pen ile çizim denemeni öneririm alırsan çok keyifli olacaktırİnceleme fırsatım özellik açısından olmadı fakat mağazada kendim incelediğimde bir alasım gelmedi değil yani.. Çok fazla talep var, teknik özelliklerini bilmeden yorum yapmak istemem. Ama görünüş olarak çok büyük bir albenisi var.
biraz hafif olsa deli gibi oyun cihazıSenin üstüne araştırmaya girdim birçok video ve kullanıcı testi izleyip inceledim. Gözün kapalı alabilirsin, cihaz çok iyi ve geliştirmeye açık. Bir s pen ile çizim denemeni öneririm alırsan çok keyifli olacaktır![]()
Kaç gram ağırlığı?biraz hafif olsa deli gibi oyun cihazı![]()
![]()
![]()
![]()
511g hocam.Kaç gram ağırlığı?
Uyumlu klavye ve fare ile harika bir deneyim yaşatır.biraz hafif olsa deli gibi oyun cihazı![]()
![]()
![]()
![]()
Ağır cihazmış. Bunu sabit bir yere koyup 4 parmak 6 parmak falan da oynanabilir aslında. Veya söylediğiniz gibi uyumlu klavye ve mouse ile harikalar yaratabilir511g hocam.
Uyumlu klavye ve fare ile harika bir deneyim yaşatır.
Ağır cihazmış. Bunu sabit bir yere koyup 4 parmak 6 parmak falan da oynanabilir aslında. Veya söylediğiniz gibi uyumlu klavye ve mouse ile harikalar yaratapubg sabit 90 fps verir
- yönüne denk gelmedim varmı bilinen bir olumsuzluğu, ağırlığı dışında.Amacın basit kullanımsa aşırı yeterli olacaktır bence bunu aöylemeyi unutmuşum.
İyi film izlenir![]()
Sabitleme şart tabi ki. Ben telefonu bile standa koyuyorum.Sabitlenmezse film sonu bilek için bir fatiha gerekebilir