Xiaomi den 11t pro aldim fiyati 9.499 tl iken siparisim onaylandi. Ama sonra fiyatları 11.999 tl yukseldi. Ve bana telefonumu gondermiyorlar.

Satışın yapıldığı site ile irtibata geçip durum hakkında ne diyorlar bir bilgi alın. Sonrasında bu durumu devam ettirirlerse de, ilk önce mesafeli satış sözleşmesini bir gözden geçirip onların yaptığı sözleşmede bu durum hakkında bir açığı var ise oradan yürüyüp tüketici hakem heyetine veya mahkemeye vereceğinizi söyleyin. Biraz uzun oldu fakat başka bir yöntem gelmedi aklıma.(iade düşünmüyorsanız tabi)

hikmets41

Astsubay
! Markanın Karaktersizliği !
Apple
bile online satışlarını durdurduğu zaman siparişleri iptal etmedi ve zam açıklanınca müşteri mağdur olmasın diye zam gelmeden önce aldığı fiyattan yolladı. Ama bu olayı Xiaomi yapamadı galiba.
-
Apple fanboyluğu yapmıyorum ama bu kadar yüksek fiyatlarda Xiaomi almak pek mantıklı değil. Üstteki arkadaşın dediği gibi 2.el Apple cihazlara yönelsen çok daha iyi olur.
-
XİAOMİ'N Mİ VAR DERDİN VAR VALLA :) (BUG)Uİ

KayraBey

Tuğgeneral
İşte tipik türk kafası. Ucuza satıyormuş gibi yap parayı kullan. Sonra zam yap ürün gönderme. Çok ahlaksız insan var ticaret yapıyorum diyen...

Bende aynısını yaşadım. %50 indirimde iken aldığım ürünü 10 gün geçmesine rağmen göndermedi. Fiyat normale dönünce paramı da geri verdiler.