Xiaomi 11T Pro YARDIM İSTEYENLER( ANA KONU)

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Uzun bir süreden sonra tekrardan merhaba, çok uğraştım çok bekledim,Xiaomi 11T Pro modeline sahip oldum , 5 gündür kullanıyorum. Her türlü yardım ve sorularınız için buradayım.

Verdiğim paranın her kuruşunu hak ediyor kimse gelip bana Hala OİS demez umarım..kullanmadan anlayamazsınız bunu.

Uzun bir süreden sonra tekrardan merhaba, çok uğraştım çok bekledim,Xiaomi 11T Pro modeline sahip oldum , 5 gündür kullanıyorum. Her türlü yardım ve sorularınız için buradayım.

Verdiğim paranın her kuruşunu hak ediyor kimse gelip bana Hala OİS demez umarım..kullanmadan anlayamazsınız bunu.
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Benim bazı sorularım olacak: 1-Sensör sorunu var mı? 2-Kameranın renk doğruluğu seni mutlu ediyor mu? 3-Batarya performansı nasıl? 4-Cihazda ısınma var mı? (Snapdragon 888 Samsung yapımı olduğu için sordum) Ois olayına gelince hocam daha öncede anlattım,oisin tek olayı video sabitleme değil.Ois fotoğrafta elin titrediğinde bulanıklığı engeller ve gece az ışıkta isoyu dengede tutup grenlenmenin önüne geçer.Sen dersin ki ben gece az ışıkta fotoğraf çekmem,ben gündüz fotoğraf çektiğimde cihazı sabit tutarım,asla titretmem,cihazdaki eisin sabitlemesi beni mutlu ediyor o zaman oisin olmaması bir dezavantaj olmaz.

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Benim bazı sorularım olacak: 1-Sensör sorunu var mı? 2-Kameranın renk doğruluğu seni mutlu ediyor mu? 3-Batarya performansı nasıl? 4-Cihazda ısınma var mı? (Snapdragon 888 Samsung yapımı olduğu için sordum) Ois olayına gelince hocam daha öncede anlattım,oisin tek olayı video sabitleme değil.Ois fotoğrafta elin titrediğinde bulanıklığı engeller ve gece az ışıkta isoyu dengede tutup grenlenmenin önüne geçer.Sen dersin ki ben gece az ışıkta fotoğraf çekmem,ben gündüz fotoğraf çektiğimde cihazı sabit tutarım,asla titretmem,cihazdaki eisin sabitlemesi beni mutlu ediyor o zaman oisin olmaması bir dezavantaj olmaz.
Değerli yorumun için teşekkürler,herhangibi sensör sorunu yok kumandasına kadar sensörler denedim sorunsuz. 1 saat fifa mobile yaklaşık 1 saat'de PUBG New state en yüksek ayarlarda ve kare hızında oynadığımda kameranın sol tarafında biraz ısınma hissettim ama bu ayarlarda bence normal . Isınma hissettim fakat kesinlikle fazla değil. Batarya performansı gerçekten çok iyi . telefonu kullandığım ilk hafta olduğu için aşırı yoğun kullanıyorum sürekli video film oyun olarak çok çok rahat 1 günü çıkarıyorum diğer gün öğlen saatlerinde takıyorum ki zaten bu bir sorun olamaz 0'dan %100 maximum 20 dakikada doluyor. Düşük ışık çekimleri mükemmel. YouTube'de biraz araştırma yaparsan Google Pixel 6 ve IPhone 13 Pro Max'in arka kamera fotoğraf ve videolarında başa baş gittiğini hatta özellikle gece çekimlerinde karelerde diğer amirallerden daha iyi olduğunu görebilirsiniz. En büyük - ise ön kamera.kesinlike kötü diyemem ama o arka kamera kalitesine göre az kalmış ön kameranın kalitesi. Ön kamerada IPhone'nin eline kimse su dökemez. İlerleyen zamanlarda görüceğiz tabii ki şuanlık durum bu. Genel olarak ısınma kesinlikle fazla yok, sürekli 120hz de kullandığımı da belirtmek isterim.

Güle güle kullanın.
Bende ayın 18 i gibi Xiaomi 11T alıyorum.
Tek korkum sensör sorunu çıkmasın.

hikmets41

Astsubay
Telefonun kullanıcısı olarak IPhone 12 ye vereceğim parayla (kız arkadaşımda var) ve şuan benim telefonum kat kat 12'den iyi. IPhone alınacağına o civarlarda bu cihaz alınır.
:) İphone bi başka be usta o yazılım o akıcılık xiaomi'de bulunmaz. Xiaomi de güzel tabi ki. Kullanıcısı olarak övmen normal. Ama 1-2 sene sonra sence iphone 12 mi ön planda olur yoksa 11t pro mu ?

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Yoo almadım.
Oğluma 26.000 TL ye Mac mini aldım.
Salı günü onun borcunu kapatıp yeni kur üzerinden gelenleri alacağım.
Şu an 10.000 TL civarı piyasada.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum hocam size,
:) İphone bi başka be usta o yazılım o akıcılık xiaomi'de bulunmaz. Xiaomi de güzel tabi ki. Kullanıcısı olarak övmen normal. Ama 1-2 sene sonra sence iphone 12 mi ön planda olur yoksa 11t pro mu ?
Size gelicek olursak hocam şimdi benim 2017 yılında aldığım Huawei Mate 10 Pro IPhone X cihazından bu yıla kadar daha akıcı ve stabildi. Ve şuan önümüzde olan cihaz güncelleme garantisi almış bir cihaz. Akıcılık konusuna bence girme bile, iki telefonu eline alıp denemen gerek yoksa söylentiler ile yola çıkman etik kalmaz.