Tekno Valiz
Onbaşı
Dijital müzik platformu Spotify, doğrudan kullanıcı engelleme özelliği getirdi. Sosyal medya platformlarından alışık olduğumuz bu özellik, hoşunuza gitmeyen birini profilinizden uzaklaştırmanıza imkân tanıyor...

Oldukça pratik ve güzel uygulama, apk yüklerseniz tadından yenmez. Yoksa reklamlar illallah ettiriyor. Deneyin hocam kaçırmayınBunda da mı var böyle şeylerHiç yüklemedim. Müzikle aram yok eskisi gibi.
Eski kafa olduğum için yeni müzikler pek sarmıyor beniOldukça pratik ve güzel uygulama, apk yüklerseniz tadından yenmez. Yoksa reklamlar illallah ettiriyor. Deneyin hocam kaçırmayın![]()
Estağfurullah hocam, + olarak eklemek isterimki bende türkü dinlerim, türk sanat müziği hayranıyım. Her türlü şarkı mevcut. + olarak bluetooth ile araç seyir halinde de daha az veri harcayarak dinleyebilirsiniz bu gibi + yönü de var. Araç kullanıyorsanız navigasyonunuz ile eşzamanlı ve stabilize olup çalışıyor.Eski kafa olduğum için yeni müzikler pek sarmıyor beni![]()
Sizi anlıyorum. Günümüzde üretilen müzikler ticari amaçlar için üretiliyor. Çabuk eskiyor, yerini bir başkası dolduruyor, ve bizim gibi insanlar tarafından seyretmiyor. Çünkü birçoğu sanattan uzak tüketim toplumuna göre çalışmalar.Eski kafa olduğum için yeni müzikler pek sarmıyor beni![]()
Aracım yok malesef.Estağfurullah hocam, + olarak eklemek isterimki bende türkü dinlerim, türk sanat müziği hayranıyım. Her türlü şarkı mevcut. + olarak bluetooth ile araç seyir halinde de daha az veri harcayarak dinleyebilirsiniz bu gibi + yönü de var. Araç kullanıyorsanız navigasyonunuz ile eşzamanlı ve stabilize olup çalışıyor.