bence bitmez cok alternatifi var ama en kullanislisi oKonu tartışmaya ve fikirlere açık beyler
hayatın bir paçası gibi oldu resmen. birine mesaj atmak yerine direkt onu kullanmak tilt ediyor insanıbence bitmez cok alternatifi var ama en kullanislisi o
Zannetmiyorum.Hala kullanan bir sürü insan var.Konu tartışmaya ve fikirlere açık beyler
Önümüzde ki 5 yıl için bence zor , kullanıcı sayısı aşırı fazla.Konu tartışmaya ve fikirlere açık beyler
evt mesela bende kullaniyorum ama gerçekten whatsapp geri adim atmasa herkez teleframda kalirdi ama telegram biraz karisik gibiİnanın bana çok mümkün, telegram oldukça iyi bir rakip. Ve kısa sürede whatsapp hatasından dönmeseydi ( hatırlayanlar vardır) şuan yok olmuştu whatsapp. Tüm kullanıcılar telegram'a akın etmişti ve birçoğu da orada kaldı.
Ama whatsapp bir hata yapsa arayı çok hızlı kapatıyorİnanın bana çok mümkün, telegram oldukça iyi bir rakip. Ve kısa sürede whatsapp hatasından dönmeseydi ( hatırlayanlar vardır) şuan yok olmuştu whatsapp. Tüm kullanıcılar telegram'a akın etmişti ve birçoğu da orada kaldı.
Burdada dediğim gibi bu hataları yapmassa 5yılı rahat var.Önümüzde ki 5 yıl için bence zor , kullanıcı sayısı aşırı fazla.
e
evt mesela bende kullaniyorum ama gerçekten whatsapp geri adim atmasa herkez teleframda kalirdi ama telegram biraz karisik gibi
Zaten hata yapmasa insanımız alışkanlık insanı değişikliğe gitmez keyfii.Ama whatsapp bir hata yapsa arayı çok hızlı kapatıyor
Burdada dediğim gibi bu hataları yapmassa 5yılı rahat var.
Aynen katılıyorum.Bir şansı daha olmaz hocam bence, o hata değil, seçilimdi. Telegram arayüz0 de hiç karışık değil hocam neden öylr dediniz
Zaten hata yapmasa insanımız alışkanlık insanı değişikliğe gitmez keyfii.