SİZCE WHATSAPP DEVRİ KAPANIR MI ?

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
İnanın bana çok mümkün, telegram oldukça iyi bir rakip. Ve kısa sürede whatsapp hatasından dönmeseydi ( hatırlayanlar vardır) şuan yok olmuştu whatsapp. Tüm kullanıcılar telegram'a akın etmişti ve birçoğu da orada kaldı.

EXOCode

Çavuş
e
İnanın bana çok mümkün, telegram oldukça iyi bir rakip. Ve kısa sürede whatsapp hatasından dönmeseydi ( hatırlayanlar vardır) şuan yok olmuştu whatsapp. Tüm kullanıcılar telegram'a akın etmişti ve birçoğu da orada kaldı.
evt mesela bende kullaniyorum ama gerçekten whatsapp geri adim atmasa herkez teleframda kalirdi ama telegram biraz karisik gibi

Aziz Dahliz

Astsubay
Ama whatsapp bir hata yapsa arayı çok hızlı kapatıyor
Önümüzde ki 5 yıl için bence zor , kullanıcı sayısı aşırı fazla.
Burdada dediğim gibi bu hataları yapmassa 5yılı rahat var.

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Bir şansı daha olmaz hocam bence, o hata değil, seçilimdi. Telegram arayüz0 de hiç karışık değil hocam neden öylr dediniz
e

evt mesela bende kullaniyorum ama gerçekten whatsapp geri adim atmasa herkez teleframda kalirdi ama telegram biraz karisik gibi
Ama whatsapp bir hata yapsa arayı çok hızlı kapatıyor

Burdada dediğim gibi bu hataları yapmassa 5yılı rahat var.
Zaten hata yapmasa insanımız alışkanlık insanı değişikliğe gitmez keyfii.

Sinan

Admin
Yönetici
Her devrin bir sonu gelir. Zamanında Internet Explorer da en çok kullanılan tarayıcı unvanına sahipti. Şimdi ise "Minecraft" oyunundaki tahta kazma görevini görüyor 😅. Kullanıcılar şu anda WhatsApp'a çok alışkın durumda. WhatsApp devrinin bitmesi için çok cezbedici özelliklere sahip ve WhatsApp'ın yaygınlığına erişebilecek hatta onu geçebilecek bir uygulama geliştirilmesi gerekli.

Çıktığı günden beri (sanırım 8 yıl) Telegram kullanıyorum.
O yüzden WhatsApp ne olur pek ilgilenmiyorum.