Silinsin...

• Konbuyu başlatan Abdullah98
  • Başlangıç tarihi
A

Abdullah98

Guest
Silinsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

KayraBey

Tuğgeneral
Güzel öneri. Böyle telefon alacaklara yön verir. Bence siz Android kısmına açın. Marka modeli yazarak paylaşalım. iPhone bölümüne de o telefonları kullananlar açarlar...

Merhabalar, çoğumuz telefonumuzla fotoğraf çekmeyi seviyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları da internette paylaşıyoruz.

Profesyonel olarak fotoğraf çekenler de DSLR makine kullanıyor. Çektiğimiz fotoğrafları paylaşabileceğimiz bir kategori açılması güzel olacaktır. Telefonların kamera kıyaslamasında iyi bir kaynak olur.

Android kategorisinde fotoğraf başlığı açacaktım ama bu sefer iOS cihaz kullanan arkadaşlar ve DSLR makinelerle fotoğraf çekenler arka planda kalacaktı.

Ekli dosyalar

• IMG_20210927_102739.jpg
    IMG_20210927_102739.jpg
    3.7 MB · Görüntüleme: 1
Merhabalar, çoğumuz telefonumuzla fotoğraf çekmeyi seviyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları da internette paylaşıyoruz.

Profesyonel olarak fotoğraf çekenler de DSLR makine kullanıyor. Çektiğimiz fotoğrafları paylaşabileceğimiz bir kategori açılması güzel olacaktır. Telefonların kamera kıyaslamasında iyi bir kaynak olur.

Android kategorisinde fotoğraf başlığı açacaktım ama bu sefer iOS cihaz kullanan arkadaşlar ve DSLR makinelerle fotoğraf çekenler arka planda kalacaktı.
Mate 10 Pro ile çektiğim bir fotoğraf koydum.

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay

Tartışma konusu olabilir güzel fikir. Teşekkğrler Abdullah hocam. Video vs de yükleyebiliriz