A
Abdullah98
Guest
Silinsin...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar, çoğumuz telefonumuzla fotoğraf çekmeyi seviyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları da internette paylaşıyoruz.
Profesyonel olarak fotoğraf çekenler de DSLR makine kullanıyor. Çektiğimiz fotoğrafları paylaşabileceğimiz bir kategori açılması güzel olacaktır. Telefonların kamera kıyaslamasında iyi bir kaynak olur.
Android kategorisinde fotoğraf başlığı açacaktım ama bu sefer iOS cihaz kullanan arkadaşlar ve DSLR makinelerle fotoğraf çekenler arka planda kalacaktı.
Mate 10 Pro ile çektiğim bir fotoğraf koydum.Merhabalar, çoğumuz telefonumuzla fotoğraf çekmeyi seviyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları da internette paylaşıyoruz.
Profesyonel olarak fotoğraf çekenler de DSLR makine kullanıyor. Çektiğimiz fotoğrafları paylaşabileceğimiz bir kategori açılması güzel olacaktır. Telefonların kamera kıyaslamasında iyi bir kaynak olur.
Android kategorisinde fotoğraf başlığı açacaktım ama bu sefer iOS cihaz kullanan arkadaşlar ve DSLR makinelerle fotoğraf çekenler arka planda kalacaktı.
hangi oyuncu telefonunu kullanıyorsunuz acaba ?oyuncu telefonu kullanıyorum, kamerası çöp
Haklısın.Kusura bakma.Ben fotoğraf kategorisi açılsın diye site yönetimine öneri sundum, bu başlıkta fotoğraf konsun istememiştim.
zte rm6hangi oyuncu telefonunu kullanıyorsunuz acaba ?
Tartışma konusu olabilir güzel fikir. Teşekkğrler Abdullah hocam. Video vs de yükleyebilirizMerhabalar, çoğumuz telefonumuzla fotoğraf çekmeyi seviyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları da internette paylaşıyoruz.