9 saat ekran süresi mi?Ekli dosyayı görüntüle 226Daha önce böylesine pili iyi giden bir telefon kullanmamıştım.Gercekten taktire şayan
Bitirmek zor gerçekten mediatek işlemci diye önyargı vardı ama inanılmaz tasarruflu9 saat ekran süresi mi?![]()
Peki güncelleme ne durumda? Gelen güncellemeyi yapıyor musunuz yoksa hiç güncellemediniz mi?Bitirmek zor gerçekten mediatek işlemci diye önyargı vardı ama inanılmaz tasarruflu
Göremediğim ekran sürelerinde bugün
Peki güncelleme ne durumda? Gelen güncellemeyi yapıyor musunuz yoksa hiç güncellemediniz mi?
Valla mükemmel. Hem güncel olup hemde böyle bir ekran süresi çok iyi.Miui 12.5 Enc. Kurulu
Tüm gün film izlemiş olsan gerek 15 saat nedir hocam
Ben film izlesemde kullandığım hiç bir telefonda bu kadar ekran süresi alamadım. Bilmiyorum bende mi tuhaflık var yoksa ekstrem şeyler mi deneniyor? Ekranı göremeyecek kadar kısık falan mı kullanıyorsunuz vallahi acayipliyorum yaTüm gün film izlemiş olsan gerek 15 saat nedir hocam![]()
Ben otomatik parlaklıkta kullanıyorum , diğer note serileriyle karşılaştırma videolarını seyrettim note 8 pro hep çabuk pilini tüketen olmuş diğerlerine nazaranBen film izlesemde kullandığım hiç bir telefonda bu kadar ekran süresi alamadım. Bilmiyorum bende mi tuhaflık var yoksa ekstrem şeyler mi deneniyor? Ekranı göremeyecek kadar kısık falan mı kullanıyorsunuz vallahi acayipliyorum ya![]()
X3 NFC kullandım, redmi 9t kullandım, redmi 9s abimin vardı ama hiç birinde bu kadar ekran süresi ile karşılaşmadım. Bana göre mükemmel bir değer. Genelde bankacılık sosyal medya gibi son zamanlarda burası ve YouTube için kullanıyorum. Telefon ile yoğun konuşan biri değilim. Oyun da çok sık oynamıyorum.Ben otomatik parlaklıkta kullanıyorum , diğer note serileriyle karşılaştırma videolarını seyrettim note 8 pro hep çabuk pilini tüketen olmuş diğerlerine nazaran
Kullanım senaryomuz aynıX3 NFC kullandım, redmi 9t kullandım, redmi 9s abimin vardı ama hiç birinde bu kadar ekran süresi ile karşılaşmadım. Bana göre mükemmel bir değer. Genelde bankacılık sosyal medya gibi son zamanlarda burası ve YouTube için kullanıyorum. Telefon ile yoğun konuşan biri değilim. Oyun da çok sık oynamıyorum.
Bilemedim yaKullanım senaryomuz aynı
Size bir pil performansı atacağım müsait olduğumda. Realme başlığı altında yazacağım. Cihaz Realme C25Ekli dosyayı görüntüle 226Daha önce böylesine pili iyi giden bir telefon kullanmamıştım.Gercekten taktire şayan
tamam inşaAllah.Size bir pil performansı atacağım müsait olduğumda. Realme başlığı altında yazacağım. Cihaz Realme C25
Bugün paylaşırım pil performansını. Siz bence bundan bi 25 saat falan alırdınız herhaldetamam inşaAllah.