Redmi Note 9 Harika Pil performansı

hikmets41

Astsubay
5000 Mah pile göre kötü performans.
Minimum 10 Saat ekran süresi alması gerekirdi. Ama mediatek işlemci ve ıps ekran olunca böyle oluyor maalesef.
Telefonla normal kullanım bir de :)
KİMSE SAVUNMASIN

Mertcanyigit

Onbaşı
Ben film izlesemde kullandığım hiç bir telefonda bu kadar ekran süresi alamadım. Bilmiyorum bende mi tuhaflık var yoksa ekstrem şeyler mi deneniyor? Ekranı göremeyecek kadar kısık falan mı kullanıyorsunuz vallahi acayipliyorum ya 😅
Ben otomatik parlaklıkta kullanıyorum , diğer note serileriyle karşılaştırma videolarını seyrettim note 8 pro hep çabuk pilini tüketen olmuş diğerlerine nazaran

Ben otomatik parlaklıkta kullanıyorum , diğer note serileriyle karşılaştırma videolarını seyrettim note 8 pro hep çabuk pilini tüketen olmuş diğerlerine nazaran
X3 NFC kullandım, redmi 9t kullandım, redmi 9s abimin vardı ama hiç birinde bu kadar ekran süresi ile karşılaşmadım. Bana göre mükemmel bir değer. Genelde bankacılık sosyal medya gibi son zamanlarda burası ve YouTube için kullanıyorum. Telefon ile yoğun konuşan biri değilim. Oyun da çok sık oynamıyorum.

KayraBey

Tuğgeneral
X3 NFC kullandım, redmi 9t kullandım, redmi 9s abimin vardı ama hiç birinde bu kadar ekran süresi ile karşılaşmadım. Bana göre mükemmel bir değer. Genelde bankacılık sosyal medya gibi son zamanlarda burası ve YouTube için kullanıyorum. Telefon ile yoğun konuşan biri değilim. Oyun da çok sık oynamıyorum.
Kullanım senaryomuz aynı