Redmi note 10 pro asya sürümü ile normal sürümü ile arasındaki fark sadece kamera mı?

redmi note 10 pro 64 mp kamera ile 108 mp arasında ciddi fark var mı çekimlerde? 2.8k ya 64mp li 6/128 li sürüm iyi fiyat mı? bu üründen bu fiyata daha iyisi alınabilinir mi? sürümlerde sorun yaşanır mı? veya ne gibi sorunlar yaşayabilirim asya sürümünde?

redmi note 10 pro 64 mp kamera ile 108 mp arasında ciddi fark var mı çekimlerde? 2.8k ya 64mp li 6/128 li sürüm iyi fiyat mı? bu üründen bu fiyata daha iyisi alınabilinir mi? sürümlerde sorun yaşanır mı? veya ne gibi sorunlar yaşayabilirim asya sürümünde?
Redmi note 10 Pro çok iyi bir kamera deneyimi sunmuyor.108mp ile 64mp arasında ki fark uzaktaki detayları büyük megapiksel ile daha net görürsün ama ışık azaldığında pikseller ufalacağı için daha az olan megapiksel daha net bir görüntü sunar.Asya sürümü yurtdışı olduğu için güncelleme yaptığın zaman imei gidebilir.2800tl ye ikinci el temiz kullanılmış Mate 10 Pro yada P20 Pro almanı tavsiye ederim.Eski cihazlar olsada hem kamera hemde batarya konusunda daha iyi bir deneyim sunuyor.

Teşekkür ederim, mate10 pro ya ilk çıktığında aşık oldum ama çok eski kaldı diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? yeni nesil kamerası iyi olan max 3k lık bir cihaz olarak önerebileceğiniz ne olabilir. 2. ele karşı değilim eski amiral gemi mi yoksa güncel bir tel mi? arasında kaldım 😔

Teşekkür ederim, mate10 pro ya ilk çıktığında aşık oldum ama çok eski kaldı diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? yeni nesil kamerası iyi olan max 3k lık bir cihaz olarak önerebileceğiniz ne olabilir. 2. ele karşı değilim eski amiral gemi mi yoksa güncel bir tel mi? arasında kaldım 😔
500 TL daha koyup ikinci el S10 almanı tavsiye ederim.Yeni nesil cihazların çoğunun kamerasında ois yok ve sensör,lens kalitesi amiral gemisi cihazların baya gerisinde.S10 eski amiral gemisi olsada kamera konusunda çok başarılı bir cihaz.

TeknoBuradaAdmin

Admin
Yönetici
kısa bir süre içinde Redmi Note 11 serisi gelecek. Alacaksan biraz beklemeni öneririm

kısa bir süre içinde Redmi Note 11 serisi gelecek. Alacaksan biraz beklemeni öneririm
Beklemeyi çok istiyordum ancak bu lanet olası doları bilerek yükseltmelerinden dolayı gelecek cihazlar 4k altında olacağını düşünmüyorum. ben bir telefona o kadar para da vermem verenlere de acıyorum açıkçası. Dünyadaki bütün telefonlar 3-4 k üstü etmez, etmemeli ve değmez o paralara. Oyuncu diz üstü pc fiyatlarına, araba fiyatlarına telefon satılıyor. Telefonun asıl amacının dışına çıkılmış durumda. Huawei mate 8 2. el aldım ve 6 senedir kullanıyorum içinde 300 e yakın uygulama var gram kasma donma yok. 1.6k ya almıştım. Bir telefonda kamerası iyi ve seri bir cihaz olması yeterli. Bu işin fazlasıyla cıvkı çıktığını düşünüyorum. Snapdragon 732G li ve iyi kameralı bir telefon tüm kullanıcılar için yeterli. 1 salise geç açsa ne olur 1 salise geç çekse ne olur. Yani bu sidik yarışı nereye kadar sürecek. Sd732G ile en üst seviye Snapdragon işlemcili ve en üst seviye apple işlemci arasında hiç bir fark yok. frekansları değiştir değiştir sür piyasaya. Tamamen satış politikası. Yani bu konularda o kadar doluyum ki oturup anlatmak isterdim açıkçası.

KayraBey

Tuğgeneral
Beklemeyi çok istiyordum ancak bu lanet olası doları bilerek yükseltmelerinden dolayı gelecek cihazlar 4k altında olacağını düşünmüyorum. ben bir telefona o kadar para da vermem verenlere de acıyorum açıkçası. Dünyadaki bütün telefonlar 3-4 k üstü etmez, etmemeli ve değmez o paralara. Oyuncu diz üstü pc fiyatlarına, araba fiyatlarına telefon satılıyor. Telefonun asıl amacının dışına çıkılmış durumda. Huawei mate 8 2. el aldım ve 6 senedir kullanıyorum içinde 300 e yakın uygulama var gram kasma donma yok. 1.6k ya almıştım. Bir telefonda kamerası iyi ve seri bir cihaz olması yeterli. Bu işin fazlasıyla cıvkı çıktığını düşünüyorum. Snapdragon 732G li ve iyi kameralı bir telefon tüm kullanıcılar için yeterli. 1 salise geç açsa ne olur 1 salise geç çekse ne olur. Yani bu sidik yarışı nereye kadar sürecek. Sd732G ile en üst seviye Snapdragon işlemcili ve en üst seviye apple işlemci arasında hiç bir fark yok. frekansları değiştir değiştir sür piyasaya. Tamamen satış politikası. Yani bu konularda o kadar doluyum ki oturup anlatmak isterdim açıkçası.
Biz buradayız dinleriz

Beklemeyi çok istiyordum ancak bu lanet olası doları bilerek yükseltmelerinden dolayı gelecek cihazlar 4k altında olacağını düşünmüyorum. ben bir telefona o kadar para da vermem verenlere de acıyorum açıkçası. Dünyadaki bütün telefonlar 3-4 k üstü etmez, etmemeli ve değmez o paralara. Oyuncu diz üstü pc fiyatlarına, araba fiyatlarına telefon satılıyor. Telefonun asıl amacının dışına çıkılmış durumda. Huawei mate 8 2. el aldım ve 6 senedir kullanıyorum içinde 300 e yakın uygulama var gram kasma donma yok. 1.6k ya almıştım. Bir telefonda kamerası iyi ve seri bir cihaz olması yeterli. Bu işin fazlasıyla cıvkı çıktığını düşünüyorum. Snapdragon 732G li ve iyi kameralı bir telefon tüm kullanıcılar için yeterli. 1 salise geç açsa ne olur 1 salise geç çekse ne olur. Yani bu sidik yarışı nereye kadar sürecek. Sd732G ile en üst seviye Snapdragon işlemcili ve en üst seviye apple işlemci arasında hiç bir fark yok. frekansları değiştir değiştir sür piyasaya. Tamamen satış politikası. Yani bu konularda o kadar doluyum ki oturup anlatmak isterdim açıkçası
Hocam şahsi fikrim 4000-4500 bandında alabileceğin en güzel cihaz Poco X3 GT dir.Bu fiyatta kamera performansı dahil bir çok beklentini fazlası ile karşılaşacak bir cihaz.Almanı tavsiye ederim.