Oppo inşallah bu sorunları ColorOs 12 ile çözer,güzel bir bilgilendirme olmuş eline sağlık Mehmet 
Birşey değil kardeşim seviliyorsun <3 ColorOS 12 ile düzelene kadar telefonu değiştiririm bu gidişOppo inşallah bu sorunları ColorOs 12 ile çözer,güzel bir bilgilendirme olmuş eline sağlık Mehmet![]()
Aynen öyle vallaMehmet sen oppo'dan şikayetçisin bizde xiaomi'den ne olacak bu halimiz![]()
Xiaomi'de ne sorun var ? MIUI 12.5'e Güncelle. Sistem Başlatıcısını En Son Sürüme Getir. Bide ADB İle Setedit'ten Game Turbo 4.0 Özelliği Aç Bitti Gitti Yani Daha Ne Gibi Bi Sorununuz Var ? @KayraBeyMehmet sen oppo'dan şikayetçisin bizde xiaomi'den ne olacak bu halimiz![]()
En büyük sıkıntım rom kısılarak veriliyor. Çin'deki onca özellik bize verilmiyor. Zaten telefon son sürümde. Oyunla işim yok. Ufak tefek buglar oluyor göz ardı ediyorum. Kendi launcher'ı bence kötü o yüzden başla launcher yükledim. Bu sefer ekran hareketlerini kullandırtmıyor bana.Xiaomi'de ne sorun var ? MIUI 12.5'e Güncelle. Sistem Başlatıcısını En Son Sürüme Getir. Bide ADB İle Setedit'ten Game Turbo 4.0 Özelliği Aç Bitti Gitti Yani Daha Ne Gibi Bi Sorununuz Var ? @KayraBey
Aynen ya mesela ben omoji kullanamıyorum ama kenyalı kullanıyor. Ülkeleri küçümsemek istemem ama türkiye > kenya yani neden onlarda varEn büyük sıkıntım rom kısılarak veriliyor. Çin'deki onca özellik bize verilmiyor. Zaten telefon son sürümde. Oyunla işim yok. Ufak tefek buglar oluyor göz ardı ediyorum. Kendl launcher'ı bence kötü o yüzden başla launcher yükledim. Bu yüzden ekran hareketlerini kullandırtmıyor bana.![]()
Hangi model?Cihazın en iyi yazılımı kutudan çıktığı yazılımdır aynı sorunları bizzat Xiaomi cihazımda yasamaktayim guncellemelerden sonra dikiş tutmadı
Mi 11 lite , redmi 5 plus , note 8 , redmi s2Hangi model?
Sadece Xiaomi değil bütün firmalar için geçerli bu durum.Samsung ve Apple gibi markalarda verdikleri güncellemelerde ya cihaz ısınıyor yada batarya performansı düşüyor.Apple ın bir iyi tarafı Haziran ve sonrasında ki güncellemelerde iosu tamamen oturtup bu tip hataların önüne geçebiliyor.Cihazın en iyi yazılımı kutudan çıktığı yazılımdır aynı sorunları bizzat Xiaomi cihazımda yasamaktayim guncellemelerden sonra dikiş tutmadı
Şöyle söylim kanka inan boş yapmışsın. Redmi 5 plus ve redmi s2 bi kere artık miladı dolan telefonlar. Note 8 zaten alt seviye cihaz iyi bir yazılım beklenemez. Mi 11 lite'a gelirsek yakın bir arkadaşım kullanıyor gramda şikayetçi değil.Mi 11 lite , redmi 5 plus , note 8 , redmi s2
Her birini deneyimledim çevremde kullanan yoğun kesim var guncellemelerden sonra sürünüyor cihazları
Yeni güncelleme ile parmak izi kaybolan telefondan mı bahsediyoruz , Türkiye genelinde 12.5.6 güncellemesi sonrası parmak izi yok olan bir telefonŞöyle söylim kanka inan boş yapmışsın. Redmi 5 plus ve redmi s2 bi kere artık miladı dolan telefonlar. Note 8 zaten alt seviye cihaz iyi bir yazılım beklenemez. Mi 11 lite'a gelirsek yakın bir arkadaşım kullanıyor gramda şikayetçi değil.
valla miui 12.5 şuan taş gibi ee ile daha da taş oldu. miui 12 zaten sorunlu aynı şekilde miui 11deYeni güncelleme ile parmak izi kaybolan telefondan mı bahsediyoruz , Türkiye genelinde 12.5.6 güncellemesi sonrası parmak izi yok olan bir telefon