ONEPLUS 8T ŞEBEKE SORUNU YAŞAYANLAR

OnePlus 8T şebeke sorunu, ağ kesilmesi, servis yok hatası alanlar; bunun çözümü mevcut
Hatanın temel sebebi yazılımdan kaynaklı. Cihaz 4.5G'nin çekmediği yerlerde 3G şebekeye geçiyor otomatik olarak ve sonrasında tekrar 4.5G kapsama alanına girdiğinizde 4.5G'ye bağlanmaya çalışıyor ve zaman zaman bunu başaramadığı içinde telefon ağdan kesiliyor malesef.

Gelelim çözüme: Telefonu ağ ayarlarından sadece(2G,3G) otomatik tercihini seçerseniz telefon 4.5G'yi kullanmayacağı için 3G-4.5G arasında değişim yapmadığından bundan sonra böyle bir hatayla karşılaşmıyorsunuz. Çözümü kolay aslında ancak 4.5G'den eksik kalıyoruz. ONEPLUS telefonlarda WİFİ-ARAMASI VE VOLTE servisinin açılması ile ilgili konu açmamı isterseniz yorum olarak belirtin lütfen

EXOCode

Çavuş
OnePlus 8T şebeke sorunu, ağ kesilmesi, servis yok hatası alanlar; bunun çözümü mevcut
Hatanın temel sebebi yazılımdan kaynaklı. Cihaz 4.5G'nin çekmediği yerlerde 3G şebekeye geçiyor otomatik olarak ve sonrasında tekrar 4.5G kapsama alanına girdiğinizde 4.5G'ye bağlanmaya çalışıyor ve zaman zaman bunu başaramadığı içinde telefon ağdan kesiliyor malesef.

Gelelim çözüme: Telefonu ağ ayarlarından sadece(2G,3G) otomatik tercihini seçerseniz telefon 4.5G'yi kullanmayacağı için 3G-4.5G arasında değişim yapmadığından bundan sonra böyle bir hatayla karşılaşmıyorsunuz. Çözümü kolay aslında ancak 4.5G'den eksik kalıyoruz. ONEPLUS telefonlarda WİFİ-ARAMASI VE VOLTE servisinin açılması ile ilgili konu açmamı isterseniz yorum olarak belirtin lütfen
telefondan tam anlamiyla nasil memnunmusun senin tüm sevdigin ve begenmedigin ozelliklerini yazabilirmisin

telefondan tam anlamiyla nasil memnunmusun senin tüm sevdigin ve begenmedigin ozelliklerini yazabilirmisin
Telefondan memnunum.
Beğendiğim Yönleri: 65W Hızlı Şarj gerçekten çok güzel birşey 34DK. dolduyor batarya, Kamera Olarak Memnunum, Ekran Olarak 120HZ Gayet memnunum, Titreşim Motoru Çok İyi gerçekten, Malzeme kalitesi Aliminyum+Cam olarak kullanılmış, Çift Sim, Gece Çekimleri Gerçekten Çok İyi Bana Göre S20FE kullanmıştım ona göre kıyasla, Ön kamera yeterli, Oyun Deneyemi iyi 90FPS alabiliyorum, Sık Güncelleme Alıyor.
Beğenmediğim Yönler: Ön kamera 60FPS Video yok, Geniş Açı Gündüz Gayet İyi Ancak Gece Aynı Kalitede Değil Ve Ön kamerada gece aynı kalitede değil, Optik Zoom olabilirdi ekstra olarak, Makro iyi değil çok(yeterli ışık olduğunda sıkıntı yok) ne kadar kullanılıyor oda ayrı bişey.
Deneyimlerim böyle. Almayı düşünürsen bence almalısın gayet yeterli bir ben memnunum. Bundan önce çok sık değiştirirdim memnun olmadığımdan ama bu memnun etti. Sormak istediğin farklı birşeyler varsa yardımcı olabilirim