Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

Mertcanyigit

Onbaşı
Cihazınızı ne kadardır kullandığınızı, genellikle hangi amaçla kullandığınızı belirterek, ekran görüntüsü ile destekleyerek yanıtlarsanız sevinirim
Xiaomi Redmi S2
3 yıldır kullanıyorum
Karma kullanım (sosyal medya , müzik , video)
3080 mAh lipo batarya

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-03-20-05-41-614_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-11-03-20-05-41-614_com.miui.securitycenter.jpg
    145.5 KB · Görüntüleme: 3
Cihazınızı ne kadardır kullandığınızı, genellikle hangi amaçla kullandığınızı belirterek, ekran görüntüsü ile destekleyerek yanıtlarsanız sevinirim
Xiaomi Redmi S2
3 yıldır kullanıyorum
Karma kullanım (sosyal medya , müzik , video)
3080 mAh lipo batarya
3 yıla yakın Mate 10 Pro kullanıyorum.Günlük mobil veride ortalama 7 saat ekran süresi alıyorum.Kullandığım uygulamalar: Instagram,Puretuber(Youtube Vanced tarzı program),Via tarayıcı, radyo,Son dakika.

Son düzenleme:
4 yıllık ASUS ZenFone 3 genelde 5,5 saat ekran süresi veriyor. Biraz zorlasan 6 saati bulur. Eskiden 7 saat falan görüyordu. Uygulamalara gelen güncellemeler, işlemcinin ve RAM'in yetersiz gelmeye başlaması, batarya yıpranması derken ekran sürelerinde düşüş oluyor ister istemez.

Aynı yaştaki Samsung Galaxy J7 Pro 4 - 5 saat anca ekran süresi veriyordu. Hem bataryası daha büyüktü. İşlemcinin etkisinden dolayıdır diye düşünüyorum. Exynos işlemci bataryayı sömürüyor bildiğin.
Exynos batarya dan beklentisi olan biri için hayal kırıklığı yaratan bir işlemci.S9 plus kullandığım dönemde yüzde yüz ile akşam pirizden çektiğimde sabah en iyi ihtimal 96 ile elime alırdım.Exynos Boştayken pil tüketimi konusunda en kötü işlemci.