Dolar 10.60tl.Bu fiyatın sabit kalacağını düşünmüyorum.1-2 aya bu cihaz 11000tl olur.Batmaya devam ediyoruz ve başımızdaki Vampirler gitmediği sürece batmaya devam edeceğiz.Ekli dosyayı görüntüle 158
Canla başla almaya çalıştım yetişemedim, malum kur artışı da telefonu etkiledi.. 500tl zam gelmiş. Büyük ihtimal yarın sabah stoğa girer.
Bence sen 300-500 farka bakmadan al geç. 9.000 liram var demiştin zaten. Bir şekilde al kaçırma yoksa 10.000 bile hayal olacak.Ekli dosyayı görüntüle 158
Canla başla almaya çalıştım yetişemedim, malum kur artışı da telefonu etkiledi.. 500tl zam gelmiş. Büyük ihtimal yarın sabah stoğa girer.
Zaten öyle hocam ay sonu istanbula gidiyorum, gittiğimde stokların geldiği zamana denk gelicem. Bulduğum yerde kaçırmamBence sen 300-500 farka bakmadan al geç. 9.000 liram var demiştin zaten. Bir şekilde al kaçırma yoksa 10.000 bile hayal olacak.
İstanbul'da değilsen denk gelebilmen çok zor olur bence...Zaten öyle hocam ay sonu istanbula gidiyorum, gittiğimde stokların geldiği zamana denk gelicem. Bulduğum yerde kaçırmam