Kron xc 500 dağ bisikleti deneyim

Uzun suredir bisiklet kullanıyorum. Kron xc 500 dağ bisikletini kullanıyorum. Hidrolik disk frenli, kitelenebilir ön çift amortisörlü , çift kat alüminyum kaplama ve Shimano Altus arka attırıcı, sele ve jantlar zozo jant göbekleri Shimano. Ağırlık olarak ise 14 kilo civarı. Kullanımda gayet memnun kaldım. Sonradan yol bisikletine geçmek istedim ama bu kur artışı ile birlikte şuan mümkün görünmüyor. İleriki zamanlarda bakicazzzzz 😁 sizde neler var görelim...

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Hocam merhaba, bende eski bisiklet sürücüsüyüm. Salcano tercihimdi şehir içi uzun yol yapıyorduk. Pedal ile maximum aldığınız hız nedir? Ölçme ihtimaliniz oldumu? Yokuş aşağı kontrolü nedir(%30-%35 eğim)?

Hocam merhaba, bende eski bisiklet sürücüsüyüm. Salcano tercihimdi şehir içi uzun yol yapıyorduk. Pedal ile maximum aldığınız hız nedir? Ölçme ihtimaliniz oldumu? Yokuş aşağı kontrolü nedir(%30-%35 eğim)?
Yokuş aşağı pedallayarak en fazla 61 ölçtüm diye hatırlıyorum. Teker kalınlığını ve 26 jant olduğunu düşünürsek hız konusunda çokta birşey beklemiyorum birde dağ bisikleti olduğu için ağır biraz. Yokuş aşağı kontrol kendi agırlığını bisikletle dengelersen idare eder. Profesyonel olmayınca çokta birşey beklemiyorum aslında 😁

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Yokuş aşağı pedallayarak en fazla 61 ölçtüm diye hatırlıyorum. Teker kalınlığını ve 26 jant olduğunu düşünürsek hız konusunda çokta birşey beklemiyorum birde dağ bisikleti olduğu için ağır biraz. Yokuş aşağı kontrol kendi agırlığını bisikletle dengelersen idare eder. Profesyonel olmayınca çokta birşey beklemiyorum aslında 😁
Tekrar alırsam demekki şehir bisikletine yönelicez oda 10k çıkarıcaz gözden..