Hocam o filmin tüm serisini seyrettim.Harika bir filmdi.Bu film bide Teksas kasabı gerçek hayattan esinlenildiği için beni etkileyen filmler olmuştur.The Conjuring (Korku Seansı) serisi beni oldukça etkilemişti. Özellikle serideki olayların gerçek hayattan esinlenilmesi bu filmleri daha da ürkütücü bir hâle getiriyor. İzlemenizi öneririm.
Hocam "Teksas Kasabı" filminin İngilizce adını biliyor musunuz? Çok fazla film çıktı, orijinalini bulamadım.Hocam o filmin tüm serisini seyrettim.Harika bir filmdi.Bu film bide Teksas kasabı gerçek hayattan esinlenildiği için beni etkileyen filmler olmuştur.
Texas Chainsaw Massacre.Hocam "Teksas Kasabı" filminin İngilizce adını biliyor musunuz? Çok fazla film çıktı, orijinalini bulamadım.
Benim 6 yaşında ilk seyrettiğim film.Çocukken Elm Sokağı Kabusları serisinden ödüm kopardı![]()
Yaş bayağı var hocam sizde de o zamanBenim 6 yaşında ilk seyrettiğim film.![]()
25 Kasım 1983 doğumluyum.Yaş bayağı var hocam sizde de o zaman![]()
2 yaş büyükmüşüm senden25 Kasım 1983 doğumluyum.
Ben çok meraklıyım psikoloji filmlerinde konu yavaş işlerse yerimde duramıyorum bir sinirlenesim geliyor yönetmene sövüyorumGerilim ve psikolojik filmleri severim. Zindan adası gibi...
Gizem oldu mu hele deyfe keyfimeBen çok meraklıyım psikoloji filmlerinde konu yavaş işlerse yerimde duramıyorum bir sinirlenesim geliyor yönetmene sövüyorum![]()
Ben geriliyorum hocam yapamıyorumGizem oldu mu hele deyfe keyfime![]()
6 yaşında korku filmi mi?Benim 6 yaşında ilk seyrettiğim film.![]()
Abi benim söylediğim filmi izledin mi bilmiyorum ama izlersen bir yerden sonra sinirlerin bozulabilir. Bana öyle olmuştu sinir falan kalmadı. Kesme biçme sahnelerine gülmeye başlamıştım artıkVolkan MANAV yazıyor: Korku filmlerinden korkuyorum, izleyemiyorum![]()
Beni bozar, uykularıma giriyorlar sonraAbi benim söylediğim filmi izledin mi bilmiyorum ama izlersen bir yerden sonra sinirlerin bozulabilir. Bana öyle olmuştu sinir falan kalmadı. Kesme biçme sahnelerine gülmeye başlamıştım artık![]()