Korku Filmi

6 yaşından beri korku filmi izlemeyi seven biriyim.En çok beğendiğim korku filmleri 1-13.Cuma 2-Balta 3-Annabelle 4- Halloween 5-Lanetli gözyaşları siz en çok hangi korku filmlerinden etkilendiniz? Yorumlarınızı bekliyorum..

Sinan

Admin
Yönetici
The Conjuring (Korku Seansı) serisi beni oldukça etkilemişti. Özellikle serideki olayların gerçek hayattan esinlenilmesi bu filmleri daha da ürkütücü bir hâle getiriyor. İzlemenizi öneririm.

The Conjuring (Korku Seansı) serisi beni oldukça etkilemişti. Özellikle serideki olayların gerçek hayattan esinlenilmesi bu filmleri daha da ürkütücü bir hâle getiriyor. İzlemenizi öneririm.
Hocam o filmin tüm serisini seyrettim.Harika bir filmdi.Bu film bide Teksas kasabı gerçek hayattan esinlenildiği için beni etkileyen filmler olmuştur.

Sinan

Admin
Yönetici
Hocam o filmin tüm serisini seyrettim.Harika bir filmdi.Bu film bide Teksas kasabı gerçek hayattan esinlenildiği için beni etkileyen filmler olmuştur.
Hocam "Teksas Kasabı" filminin İngilizce adını biliyor musunuz? Çok fazla film çıktı, orijinalini bulamadım.

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Seri olarak REC serisini önerebilirim.
Ardından hiçbiryerde çoğu kişinin izlemediği bir film önermek istiyorum açık ara izlediğim en realist korku filmiydi. Grafikleri kötü ama gerçekten hikayesi çok çok iyi
film ismi : Magi