Bence hakkini vermiyorSon dönemlerde 10000 TL ve üzeri para harcamayıp Apple cihazı kullanmak isteyen bir çok insan iPhone 11 tercih ediyor.Sizce 2021 yılında iPhone 11 alınır mı? Alınırsa niye alınır? alınmazsa niye alınmaz? Yorumlarınızı bekliyorum....
neden verimiyor? işlemcisi desen en iyi androidden iyi kamera desen s20 den iyi (karşılaştırmasını yaptım) pil desen yine iyi ekran desen retina ekran yine iyi tasarım kişiden kişiye değişir ama 11 in tasarımını sevmeyen iphone sevmez zaten yani onuda geçersek herşeyi fiyatının en iyisi biraz düşünde yaz.Bence hakkini vermiyor
Hocam bu konuyu 11 i övmek yada insanları sorgulamak için açmadım.Herkesin bakış açısı aynı olmayabilir.Sen 11 i begenebilirsin,bir başkası beğenmez.Bunda anormal bir durum yok.neden verimiyor? işlemcisi desen en iyi androidden iyi kamera desen s20 den iyi (karşılaştırmasını yaptım) pil desen yine iyi ekran desen retina ekran yine iyi tasarım kişiden kişiye değişir ama 11 in tasarımını sevmeyen iphone sevmez zaten yani onuda geçersek herşeyi fiyatının en iyisi biraz düşünde yaz.
kardeşim ben olsam dedimneden verimiyor? işlemcisi desen en iyi androidden iyi kamera desen s20 den iyi (karşılaştırmasını yaptım) pil desen yine iyi ekran desen retina ekran yine iyi tasarım kişiden kişiye değişir ama 11 in tasarımını sevmeyen iphone sevmez zaten yani onuda geçersek herşeyi fiyatının en iyisi biraz düşünde yaz.