İnfinix note 11 pro alınır mı? 2700 TL sıfır, kayıtlı.

Donanım, yazılım, kamera olarak 2.7 , 3k sekmentinde alınacak infinix note 11 pro daha iyi bir cihaz var mı? infinix note 11 pro önerirmisiniz

KayraBey

Tuğgeneral
Özelliklerine baktım da fiyatına göre hiç fena değil.

Gsmarena inceleme olumlu sonuçları :

Sağlam ve güçlü plastik gövde, güzel kaplama ve elde tutuş hissi.
DTS Ses optimizasyonu ile şaşırtıcı derecede iyi hibrit stereo hoparlör kurulumu.
Ekran, iyi parlaklık, oldukça iyi 120Hz kullanım ve iyi piksel tepki süreleri ile büyüktür.
Harika pil ömrü.
XOS 10, seçenekler, özellikler ve özelleştirmelerle dolu ve iyi çalışıyor, ancak biraz kaotik.
Mediatek Helio G96, GPU'su model numarasının önerdiğinden daha zayıf olmasına rağmen, çok yönlü sağlam bir performans sunar.
Ana kamera gece gündüz iyi fotoğraflar çekiyor. Kamera uygulaması zengin özelliklere sahiptir.
İyi video stabilizasyonu.
FM radyo, 3,5 mm jak, özel microSD yuvası.

Özelliklerine baktım da fiyatına göre hiç fena değil.

Gsmarena inceleme olumlu sonuçları :

Sağlam ve güçlü plastik gövde, güzel kaplama ve elde tutuş hissi.
DTS Ses optimizasyonu ile şaşırtıcı derecede iyi hibrit stereo hoparlör kurulumu.
Ekran, iyi parlaklık, oldukça iyi 120Hz kullanım ve iyi piksel tepki süreleri ile büyüktür.
Harika pil ömrü.
XOS 10, seçenekler, özellikler ve özelleştirmelerle dolu ve iyi çalışıyor, ancak biraz kaotik.
Mediatek Helio G96, GPU'su model numarasının önerdiğinden daha zayıf olmasına rağmen, çok yönlü sağlam bir performans sunar.
Ana kamera gece gündüz iyi fotoğraflar çekiyor. Kamera uygulaması zengin özelliklere sahiptir.
İyi video stabilizasyonu.
FM radyo, 3,5 mm jak, özel microSD yuvası.
Çok teşekkür ederim. Bu ürün resmi olarak Tr ye gelince fiyat ne olur acaba. Kayıtlı olarak 2.7k almak mantıklı olur mu.

KayraBey

Tuğgeneral
Çok teşekkür ederim. Bu ürün resmi olarak Tr ye gelince fiyat ne olur acaba. Kayıtlı olarak 2.7k almak mantıklı olur mu.
Fiyatı hakkında yorum yapmak zor ama garantili gelene kadar kaçak gelenler biraz pahalıya satılıyor. Belki garantili 3.000 liraya gelirse kaçak olarak daha uyguna alabilirsin.

Şahsen İnfinix'e Güvenmiyorum. Yeni Bir Marka Ve Afrika Kökenli Bir Marka. Güncelleme Desteği Nedir ? Muhatap Bulabilirmiyiz vs Yazılımı Ne Kadar İyi ? İnfinix Ben Pek Tavsiye Etmem F2 Pro,Mi 10T Gibi Cihazlara Bak Derim