Grafik tabletlet mi Akıllı tablet mi

Aziz Dahliz

Astsubay
Selamlar ben çizim yapmayı seven birisiyim ve çizimimi daha kaliteli yansıtabilmek için başta çizim tableti almayı düşünüyordum son zamanlarda İpad ve Samsung tablettlerde kalem desteği olması ve bu kalemlerin yaptığınız basınca göre koyu yazması benim kafamı çeldi doğrusu şuanda çok bir bütçem yok aslında ama ileride bütçemi arttırıp bu akıllı tabletlerede yönelebilirim sizin tavsiyeleriniz nelerdir benim gibi bir durumda ne yapardınız yorumlarınızı bekliyorum doğrusu

not çizim için almayı düşündüğüm tablet: xp pen deco 01 v2

hikmets41

Astsubay
Almayı düşündüğünüz tablet güzel,
Benim düşüncem paranızı biriktirip Samsung S serisi ve İpad cihazlara yönelmeniz.
Bütçenizin o fiyatlara çıkması imkansız ise Samsung A serisi tabletlere yönelmeniz düşündüğünüz tablet modeline göre çok daha iyi olacaktır. 900tl bir çizim aletine vermektense en kötü A serisi bi tablet alıp çizim yapar, dizi izler. internette gezinir kısaca çok daha kullanım amacı sağlar size. Çünkü sonuçta çizim ile uğraşacağım diyorsunuz ve sonuçta illaki internetten veya başka kaynaklardan çizim önerileri. çizim hakkında bilgi araştırmak isticeksiniz. Bu anlamda bence sonuç olarak samsung veya apple cihazlara yönelin.

Selamlar,
Huawei Matepad 11 e bakmanızı tavsiye ederim.
F/P olarak güzel bir tablet ama bence 2 tane eksiği var.
1. olarak Android olmaması, 2. olarak tam bir eksik değil ama ekranın oled olmaması.
Not: Ekranı kötü değil hatta bence en güzel lcd ekranlardan biri.