Arkadaşlar bugün cihazı sipariş verdim. kuzenimle birlikte 2 adet aldık 2.8k dan. ikinci eli bile 4000 sekmentinde olan bir cihaz. Aradaki fiyat ortalama 1.5k. Sensör sorunu var çok önemli bir hata olduğunu düşünmüyorum. telefonla konuşurken ekranın kararmaması çok da mihim değil diye düşünüyorum. Bakalım yaaa hayırlısı ilk defa kayıtsız bir telefon alıyorum yaşayıp görücez. ilk defa sıfır bir telefon alıyorum. hep iyi donanımlı 2. el telefonları kovaladım. Şuan huawei mate 8 kullanıyorum 6 senedir banamısın demedi. rootladım özelliklerini falan değiştirdim. Maşallahı var hala. Piyasanın yükselmesi ve 2 adet alıp indirimli almak gibi bir fırsat gelince değerlendirdim. Telefonlar baya daralmış bir tek bunu beğenmedim 4-5 mm daha dar. Bakarsınız hiç kutuyu açmadan 3.5k gibi satabilirim

redmi 11 i bekleyememe nedeni sağ olsunlar dicem de demiyim tepedekilerin b. k yemesi. 11 i beklerken var olanların fiyatlarının yükselmesi kesin olduğu için aldık hayırlısı olur inşallah. Tr nin durumu hiiiiç iyi değil. bu dolar yükselmesi ile yine birileri zengin oldu.