Bootloader Kilidini Açmak Sorun Çıkarır mı?

Redmi Note 10S telefonunu kullanıyorum. Telefon ve Mesajlar uygulamaları Google'ın uygulaması olarak geliyor, xiaominin kendi uygulamaları yok. Biraz araştırdım, hindistan sürümünde kendi uygulamaları varmış. Telefona Hindistan romunu kurduğumuzda sorun düzeliyormuş ama onun için bootloader kilidini falan açmak lazımmış. Acaba öyle yapsam telefona güncelleme almama veya farklı bir sorunla karşılaşır mıyım?

hikmets41

Astsubay
Hocam öncelikle cihaz yurtiçi garantili bir cihaz ise sakın bulaşma,garanti bitene kadar.
Bootloader kilidini açınca cihazın garantisi gidiyor.
Eu ROM ve Hindistan ROM için başarılı,güzel diye yorumlar hep görüyoruz.
Eğer cihaz yurtdışı ise bekleme hemen yap.
Güncelleme almama veya farklı bir sorunla karşılamazsınız. Ama tabiki de MIUI'a bağlı arayüzde belki hatalar oluşabilir.
-
Telefon ve mesajlar uygulaması için açıkcası rom değiştirmeni tavsiye etmem ama performans ve batarya performansı konusunda da problemler varsa hemen geç.

KayraBey

Tuğgeneral
Arama uygulaması için True Phone isimli bir uygulama var mağazada tavsiye ederim. Ayrıca bazı Xiaomi modelleri için çıkan uygulamalar var ve bl kilidi açmadan resmi romlar arası geçiş yapılabiliyor

Arama uygulaması için True Phone isimli bir uygulama var mağazada tavsiye ederim. Ayrıca bazı Xiaomi modelleri için çıkan uygulamalar var ve bl kilidi açmadan resmi romlar arası geçiş yapılabiliyor
True Phone uygulamasını denedim çok hoşuma gitmedi. Bl kilidi açmadan hindistan romuna geçebilirmiyim ve nasıl yapılıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.

KayraBey

Tuğgeneral
True Phone uygulamasını denedim çok hoşuma gitmedi. Bl kilidi açmadan hindistan romuna geçebilirmiyim ve nasıl yapılıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Her telefon için sistem değişebiliyor malesef. Note 8 Pro kullanıyorum ben. Bizim telefon için böyle bir durum var. 3-5 işlemden sonra hindistan, endonezya, global romlar arası geçiş yapılabilir Bl kilidi açılmadan. Sizin telefon için var mı bilemem.