bütçene göre almak en mantıklısı. xiaomi'nin ilk versiyonlarından var bende, 4 senedir hiç üzmedi.
Ekstra fotoğraf video paylaşımı isterse diye söyledim hocam, foruma video ekleniyor mu?Peki Ertunç forum içinde kalsak ve burada birbirimize yardım etsek![]()
Son zamanlarda bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve bu konu hakkında vaktim olduğunca araştırma yapmaya çalışıyorum.Benim için hem fiyatı uygun olmalı hem de mikrofonu gayet iyi olmalı ben dışarıda kullanmak istiyorum son zamanlarda araştırma yaptım ve Qcy T7 beni tatmin etti sizin düşünceleriniz neler kullanan yada tavsiye eden var mı önerilere açığım bu arada.
Slikonlu bir model olması çok iyi bence daha rahatKesinlikle birinci ağızdan Haylou W1 derim.
Aktif gürültü engelleme mükemmel iş çıkarıyor. Aptx teknolojisi mevcut. Ses kalitesi ve sarjı çok çok iyi. Android Huawei Mate 10 pro kullanıyorum. Bluetooth'um çok iyi olmamasına rağmen performans çokçok iyi. Xiaomi 11tpro da daha da iyi verim alacağımı bekliyorum. slikonlu yapısı ile son seste dışarı ile iletişimin kesilir.
Mikrofonu nasıl bir deneyim sunuyor pekiHer zaman orijinal ürün satın almayı tavsiye ederim ve satın alırım fakat sana farklı bir tavsiyem var dostum. Birçok instagram sayfasında replika airpodslar satılıyor. Ben aldım ve kullanıyorum. Çok memnunum. Ne kadar dayanır ne yapar bilmiyorum ama şuan 3.ayımdayım ve hiçbir sorunu yok. Ses kalitesi gayet iyi.
Modeli araştırdım ama mikrofonunu beğenmedim doğrusu.Xaominin earbuds modeli var bende. Kullanımı falan kolay sadece çevrende gürültü varken telefon görüşmesi yapman pek mümkün olmayabilir. Malum fiyat performans ürünü aktif gürültü engelleyici yok. Fiyat olarak üzmez alınabilir.
Amacım bir markaya para kaptırmak yada kaptırmamak değil doğrusu amacım bütçemi sarsmadan kaliteli bir ürün almaktaotronics 53 pro, taotronics 97 çok iyi fiyat performans cihazları. İkisinide kullanıyorum. Muazzam iki cihaz. Apple'a para kaptırmayın.![]()
Model rahat ve diğerlerine nazaran bir ayrıntısı daha kullanımınıza göre gecikme ayarlanır bu şekilde performans kalite odağı yapay zeka tarafından yapılıyor. Oyunlarda kayma gecikme 0.1 milisaniyeye düşüyor, şarkı dinlerken gecikme arttırıp kaliteye yöneliyor. AKTİF GÜRÜLTÜ ENGELLEME MEVCUT. Mikrofonu dışarıda otobanda dahi seni üzmez. Aktif üniversite öğrencisiyim. Haftaiçi hergün dışarıda olduğumdan online derslerime kulaklıkla katılıyorum. Otobüs araba seslerini Domine edip sadece benüm sesimi veriyor çok iyi iş çıkartıyor. Bass konusunda iyi ama düşkünüyseniz biraz equ ayarı gerektirir. Çünkü konfor da göz önünde bulundurulmuş. Yazılanlar uzun süre yüksek bass kulak zarına zarar verdiği için minimal edilmiş ama bu haliylr bşlr harika, he derseniz ben çok bass tutkunuyum, tek bir equalizer ayarı gerekir. Teşekkürler Model Haylou W1Slikonlu bir model olması çok iyi bence daha rahat
Hocam bu küçük olanlar diyorsan onların mikrofonunu beğenmedim.bütçene göre almak en mantıklısı. xiaomi'nin ilk versiyonlarından var bende, 4 senedir hiç üzmedi.
Çok iyi doğrusu sen ne zamandır kullanıyorsun ve mikrofonu nasıl ?Model rahat ve diğerlerine nazaran bir ayrıntısı daha kullanımınıza göre gecikme ayarlanır bu şekilde performans kalite odağı yapay zeka tarafından yapılıyor. Oyunlarda kayma gecikme 0.1 milisaniyeye düşüyor, şarkı dinlerken gecikme arttırıp kaliteye yöneliyor. AKTİF GÜRÜLTÜ ENGELLEME MEVCUT.
Yorumu güncelledim tekrar okur musun?Çok iyi doğrusu sen ne zamandır kullanıyorsun ve mikrofonu nasıl ?
Tamamdır.Y
Yorumu güncelledim tekrar okur musun?
300 tl-330tl arası piyasada. Kredi kartınla peşin 6 taksit yapabilirsin. Kulaklık ile 2 kere şehirler arası yolculuk yaptım. Oldukça keyif vericiydi. Hızlı trende 4 saat yolculuğumda, yolculuğumu perişan edicek bir bebek ağlaması vardı ama sağolsun Haylou W1 slikonlu yapısı ile 4 saat boyunca beni başka bir dünyaya geçirdi. Yüksek seste sadece vücut eklem seslerini duyarsın dış dünyadan herhangibi ses duyamazsın. Yemek yersen kulaklık takılıyken sanki asmr videosu çekiyormuşsun gibi çene seslerini nefes seslerini duyuyorsun kendininY
Yorumu güncelledim tekrar okur musun?
Aynen mikrofon çok iyi değil ben film izlerken telefondan kulağımda dursun diye aldım. Çok telefon görüşmesi yapanlar için uygun değilModeli araştırdım ama mikrofonunu beğenmedim doğrusu.
Benimde deneme şansım olmuştu, mikrofon gerçekten vasat. Çağrı geldiğinde alalacele telefona almaya çalışıyordum sesi, karşınızdaki yakın arkadaşınız ise, sesiniz ile ilgili çok samimi cümleler kurabiliyor yoksaXiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 kullanıyorum. İsmi de amma uzunmuş.Aklımda tutamıyorum model ismini gerçekten.
7 ay önce Mi Store'dan 142 TL'ye almıştım. Ses kalitesi fiyatına göre gayet yeterli, kulağıma tam oturuyor, şarjı da iyi dayanıyor. Mikrofonunu hiç kullanmadım. Mikrofonu için kötü diyenler var, onu da belirteyim.
ne gibi sıkıntılar biraz açıklar mısın ?Uzun süredir Haylou T15 kullanıyorum. Mikrofon konusunda son zamanlarda ufak tefek sıkıntılar yaşadığım oldu. Ancak genel olarak fiyat-performans konusunda çok memnunum. Değerlendirmeni isterim.