Bluetooth kulaklık[ÇÖZÜLDÜ]

Aziz Dahliz

Astsubay
Son zamanlarda bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve bu konu hakkında vaktim olduğunca araştırma yapmaya çalışıyorum.Benim için hem fiyatı uygun olmalı hem de mikrofonu gayet iyi olmalı ben dışarıda kullanmak istiyorum son zamanlarda araştırma yaptım ve Qcy T7 beni tatmin etti sizin düşünceleriniz neler kullanan yada tavsiye eden var mı önerilere açığım bu arada.

Xiaomi'nin mi buds basic 2 sanırım ben kullanıyorum geçen sene almıştım ses kalitesi olsun müzik sesi olsun beni gayet tatmin etti 130 TL bandında almıştım şuan bir fikrim yok deneyebülirsin bl 5.0 destekliyor

Son zamanlarda bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve bu konu hakkında vaktim olduğunca araştırma yapmaya çalışıyorum.Benim için hem fiyatı uygun olmalı hem de mikrofonu gayet iyi olmalı ben dışarıda kullanmak istiyorum son zamanlarda araştırma yaptım ve Qcy T7 beni tatmin etti sizin düşünceleriniz neler kullanan yada tavsiye eden var mı önerilere açığım bu arada.

peki mikrofonu nasıl iyi midir?
Ben memnunum gayet güzel tabi senin fikrin hangisini almak istiyorsan onu al

TeknoBuradaAdmin

Admin
Yönetici
Sevgili Aziz hangi ürünü alırsın bilemem ama ben silikon uçlu ANC destekli bir ürün almanı sana şiddetle öneririm. ANC işi bambaşka bir deneyim. Kulaklığı taktığında ve silikon da ucu varsa; bambaşka bir dünyaya giriyorsun. En son Viyana dönüşünde uçakta bir bebek vardı ağlamaya başladı. Kulaklığı taktım ve bebek sustu...

Sevgili Aziz hangi ürünü alırsın bilemem ama ben silikon uçlu ANC destekli bir ürün almanı sana şiddetle öneririm. ANC işi bambaşka bir deneyim. Kulaklığı taktığında ve silikon da ucu varsa; bambaşka bir dünyaya giriyorsun. En son Viyana dönüşünde uçakta bir bebek vardı ağlamaya başladı. Kulaklığı taktım ve bebek sustu...
Sizin öneriniz aslında daha mantıklı geldi alınabilir.

Aziz Dahliz

Astsubay
bunu kriterlerime ekleyeceğim.

Belli bir fiyat aralığı söylersen sana yardımcı olabilirim. Ben Soundpeats truair2 kullanıyorum

Ertunc Erdem

Kıdemli Astsubay
Kesinlikle birinci ağızdan Haylou W1 derim.
Aktif gürültü engelleme mükemmel iş çıkarıyor. Aptx teknolojisi mevcut. Ses kalitesi ve sarjı çok çok iyi. Android Huawei Mate 10 pro kullanıyorum. Bluetooth'um çok iyi olmamasına rağmen performans çokçok iyi. Xiaomi 11tpro da daha da iyi verim alacağımı bekliyorum. slikonlu yapısı ile son seste dışarı ile iletişimin kesilir.

Her zaman orijinal ürün satın almayı tavsiye ederim ve satın alırım fakat sana farklı bir tavsiyem var dostum. Birçok instagram sayfasında replika airpodslar satılıyor. Ben aldım ve kullanıyorum. Çok memnunum. Ne kadar dayanır ne yapar bilmiyorum ama şuan 3.ayımdayım ve hiçbir sorunu yok. Ses kalitesi gayet iyi.

TeknoBuradaAdmin

Admin
Yönetici
Aktif gürültü engelleme mükemmel iş çıkarıyor. Aptx teknolojisi mevcut. Ses kalitesi ve sarjı çok çok iyi. Android Huawei Mate 10 pro kullanıyorum. Bluetooth'um çok iyi olmamasına rağmen performans çokçok iyi. Xiaomi 11tpro da daha da iyi verim alacağımı bekliyorum. slikonlu yapısı ile son seste dışarı ile iletişimin kesilir.
Güzel bir yorum

TeknoBuradaAdmin

Admin
Yönetici
Yardımcı olmamı istersen ya buradan yada instagramdan ulaşabilirsin @ertuncruya
Peki Ertunç forum içinde kalsak ve burada birbirimize yardım etsek :)