Mertcanyigit
Onbaşı
Bir telefonda dikkat ettiğiniz ilk özellik nedir?(Donanım, Yazılım,Ekran,Ses)
bana göre yazilim telefonda donanimi iyi olsa bile yazilimi kotu olan ve duzgun calismamasi bence kotu birsey mesela hala iphone 5s kullananlar varBir telefonda dikkat ettiğiniz ilk özellik nedir?(Donanım, Yazılım,Ekran,Ses)
Akıcı olmalı bence ilk kullandığım akıllı telefon 2 yıl sonra birini aramak isterken bile problem yaşatabiliyordu(çok yavaş çalışıyordu telefonun en temel fonksiyonu olmalı bence) donanımı rezaletti.
Bu sebeple bence donanım, günümüzün ucuz telefonları bu konuyu aşmış mıdır bilemiyorum doğrusu.
Acaba benim problemim burdan mı kaynaklanıyordu ?bana göre yazilim telefonda donanimi iyi olsa bile yazilimi kotu olan ve duzgun calismamasi bence kotu birsey mesela hala iphone 5s kullananlar var
hangi telefonu kullaniyordunAcaba benim problemim burdan mı kaynaklanıyordu ?
Yıl 2011 yada 2012 samsung galaxy wonder diye bir model görmüştüm mediamarkt'ta onu kullanıyordum doğrusu 2 yıl sonra patladı.hangi telefonu kullaniyordun
iste batarya iyi olacak ama gene hersey yazilima bağlıBataryası kesinlikle. Ne kadar üst seviye donanım koyarsan koy, beni 1 - 2 gün idare edemiyorsa gerisi boş. Bataryası iyi olacak.
samsungsa olabilir o donemler iyiydi ama gene sıkıntı cikarabiliryorYıl 2011 yada 2012 samsung galaxy wonder diye bir model görmüştüm mediamarkt'ta onu kullanıyordum doğrusu 2 yıl sonra patladı.![]()
KesinlikleMerhaba, olmazsa olmaz özellik;
Telefona drop girmicek, çünkü o ladar para bayılıyoruz tak 1 saniye telefon işlevsiz kalıyor aşırı sinir bozucu...
Cihaz ilk sene çok iyiydi sonradan patlak vermeye başladı.samsungsa olabilir o donemler iyiydi ama gene sıkıntı cikarabiliryor
ben b touchwizt mi ne arayuzu vardi onu hic sevemedim
1-Akıcılık 2-Ekran kalitesi 3- Stereo hoparlör (ses) 4-Batarya performansı.Bir telefonda dikkat ettiğiniz ilk özellik nedir?(Donanım, Yazılım,Ekran,Ses)
Gayet masum istekler aslında. Her telefonda olması gereken özellikler.1-Akıcılık 2-Ekran kalitesi 3- Stereo hoparlör (ses) 4-Batarya performansı.
Güvenlik. Zira tüm her şeyimiz en gizli bilgilerimiz bile onda...Bir telefonda dikkat ettiğiniz ilk özellik nedir?(Donanım, Yazılım,Ekran,Ses)