Uygulama dan kastın Google servisleri ise P30 Pro da Google servisleri var.P30 Pro da uygulama sorunu yaşamazsın.Pugb olayına gelince bu cihaz sahip olduğu işlemci ile Pugb dahil birçok oyunu sorunsuz oynatır.P30 Pro nun 8 plusa göre bazı dezavantajları var.Bunlar:1-Video performansının iyi olmaması (özellikle 4k) 2-Stereo hoparlör olmaması 3-Kameranın renkleri abartması.4-8 plusa göre boyut olarak daha büyük olması. Bunlar senin için sorun değilse P30 Pro alabilirsin.8 plus kullanıyorum letgodan bir arkadaş p30 pro ile takas yapalım dedi. kozmatikleri hemen hemen aynı sizce takas yapayım mı huawei destek verirmi uygulamalarda sorun olurmu hiç huawei kullanmadım pubg oynuyorum.
İşlemci olarak A11 daha iyi ama Kırın 980 de günümüz için gayet iyi bir işlemci.benim için bunlar sorun degil ama güncelleme nasıl olur birde geekbench 5 skorlarına baktıgımızda 8 plus önde.antutu da p30 pro önde ama ben antutuya inanmıyorum parayı veren puanı yükseltiyor işlemci olarak hangisi iyi https://gadgetversus.com/smartphone/huawei-p30-pro-vs-apple-iphone-8-plus/
Mono hoparlör sorun değilse P30 Pro sıvı soğutma sistemi sayesinde Pugb yı uzun sürede daha stabil oynatır.İphonelar performanslı, güçlü cihazlar olsada oyun cihazları değil.Senin kullanımın ağırlıklı oyun olucaksa P30 Pro;oyunu arada sırada oynarım,sosyal medya ve performans önemli ise iPhone 8 plusla devam etmeni tavsiye ederim.Güncelleme olayına gelince P30 Pro android 11 i alıcak.(Cihazın güncelleme konusunda son durumunu bilmiyorum almış olabilir) Android 11 den sonra birkaç tane güvenlik güncellemeleri alır dahada almaz.Güncelleme konusunda 8 plus P30 Pro ya göre daha fazla güncelleme alacak.(8 plus ios 15 i aldı 16 ve 17 yide alacak).burada 8 plus daha iyi gösteriyor sizin fikriniz nasıl?
8 plus da kalmaya karar verdim p30 pronun kamerası biraz fazla yapay. iphone de sadece new state problemi var o da çözülmesini bekliyorum.konu kapanabilir.Kullanım senaryosuna göre verilmesi gereken bir karar. Güncelleme konusunda iPhone daha iyi ve sıradan bir kullanıcı isen değiştirmeni tavsiye etmem.
Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.8 plus da kalmaya karar verdim p30 pronun kamerası biraz fazla yapay. iphone de sadece new state problemi var o da çözülmesini bekliyorum.konu kapanabilir.
Hayırlısı olsun8 plus da kalmaya karar verdim p30 pronun kamerası biraz fazla yapay. iphone de sadece new state problemi var o da çözülmesini bekliyorum.konu kapanabilir.
Katılıyorum.Açıkcası biraz klasik bir yorum olabilir ama iphone'dan da huaweiye geçilmez bence.
Huawei elbet özellikleri ve tasarımı ile dikkat çekici bi telefon ama iphone'dan da geçilmez.
Güncelleme desteği olsun,performans olsun,akıcılık olsun, ve kalite açısından bence iphone'da kalmanız daha mantıklı.
İyi Forumlar.